پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

روز بدون فوتی کرونا در لرستان/ ۶۳ ابتلای جدید شناسایی شد

روز بدون فوتی کرونا در لرستان/ ۶۳ ابتلای جدید شناسایی شد

خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به شناسایی ۶۳ مبتلای جدید به کرونا گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ فوتی بر اثر بیماری کرونا در لرستان نداشته‌ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی ۶۳ ابتلای جدید به کرونا در لرستان طی ۲۴ ساعت گذشته اظهار داشت: تا کنون ۱۹۶ هزار و ۴۸۱ نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند.

وی با اشاره به روز بدون فوتی کرونا در این استان عنوان کرد: تاکنون متأسفانه دو هزار و ۶۷۲ نفر به علت ابتلاء به کرونا در لرستان فوت کرده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان تعداد بستری‌های مشکوک و قطعی کرونا در استان را ۱۴۴ نفر اعلام کرد.

بنا بر این گزارش، تعداد فوتی‌های بر اثر کرونا در لرستان در روز گذشته یک نفر، مبتلایان جدید ۷۹ مورد و بستری‌ها نیز ۱۴۲ نفر بوده است.

کد خبر 5372150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha